Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

KARABINIS MEDICAL SA: Μία υγιής εταιρεία που προσφέρει

Η KARABINIS MEDICAL SA είναι μία εύρωστη ελληνική εταιρεία με επιτυχημένη 50ετή πορεία στο χώρο της υγείας, με σημαντικά επιτεύγματα στην ελληνική αγορά, στρατηγικές ισχυρές συνεργασίες και καινοτόμες πρωτιές διεθνώς.

Το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Σύμμαχος Ζωής» της KARABINIS MEDICAL υποστηρίζει έμπρακτα κάθε χρόνο, κοινωνικές ομάδες, φορείς και ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη.

ü  Χορηγίες που υποστηρίζουν την πρόοδο της ιατρικής κοινότητας. Στηρίζουμε σταθερά Επιστημονικές Ημερίδες και Συνέδρια, προάγοντας την καινοτομία, αλλά και την ενημέρωση Επαγγελματιών Υγείας και ασθενών για τις νεότερες εξελίξεις στη διάγνωση και την αντιμετώπιση ασθενειών.





ü  Δωρεές που συμβάλλουν στη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας. Υποστηρίξαμε με ιατροτεχνολικό εξοπλισμό μεγάλα δημόσια νοσοκομεία της χώρας μας για μέτρηση της αρτηριακής πίεσης και του σακχάρου αίματος των ασθενών τους

ü  Χορηγίες που προάγουν τον αθλητισμό. Με κύριο γνώμονα την προάσπιση της υγείας και του αθλητικού ιδεώδους ενισχύουμε Αθλητικούς Συλλόγους, συμβάλλοντας στη συνέχιση του έργου τους.

ü  Πράσινο Επιχειρείν για την προστασία του περιβάλλοντος. Με ξεκάθαρη στρατηγική για την προστασία του περιβάλλοντος συμβάλλουμε ενεργά στο πράσινο επιχειρείν, έχοντας προσχωρήσει στο συλλογικό σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης της εταιρείας «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ ΑΕ».

ü  Δωρεάν Μετρήσεις Κοινού. Το Τμήμα Νοσηλευτριών της εταιρείας μας πραγματοποίησε το 2016 26.132 μετρήσεις αρτηριακής πίεσης και 25.821 μετρήσεις σακχάρου αίματος σε πελάτες συνεργαζόμενων φαρμακείων σε όλη την Ελλάδα.

Η KARABINIS MEDICAL με αγάπη και αίσθηση καθήκοντος απέναντι στον τόπο που την έχει

θρέψει, με σεβασμό και πίστη στην αξία του ανθρώπου, με εντιμότητα και ακεραιότητα, δίνει αξία στη ζωή, δημιουργώντας και προσφέροντας αξία, για το κοινό καλό. Η ανάπτυξη και η εξέλιξη της KARABINIS MEDICAL σε αριθμούς: