Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Το eΔΑΠΥ δεν αναγνωρίζει αυτόματα ήδη εκτελεσμένη γνωμάτευση! (Update)

Μεγάλη προσοχή απαιτείται με τη νέα μορφή του eΔΑΠΥ!!!
 
Λειτουργεί πλέον αυτόματα με το barcode της γνωμάτευσης. Χτυπάμε λοιπόν το barcode στην αρχή (όπως στα φάρμακα) και εμφανίζει αυτόματα ημερομηνία, ΑΜΚΑ ιατρού και ασθενή και είναι έτοιμο για εκτέλεση. Όπως είχαμε ανακοινώσει στις οδηγίες χρήσης που δημοσιεύσαμε την Παρασκευή (δείτε ΕΔΩ)...
 
 
  • Πρέπει να επιλέξουμε την κατηγορία υλικού (τικ μπροστά)
  • Πατάμε το κουμπί «Ανάκτηση επιλεγμένων»
  • Η κατηγορία του υλικού (πχ ταινίες σακχάρου) «ανοίγει» από κάτω, έτοιμη να την επεξεργαστούμε (αναζήτηση κι επιλογή υλικού)
ΠΡΟΣΟΧΗ

Σε αυτό το σημείο βγάζει το γνωστό ενημερωτικό παραθυράκι με το ιστορικό του ασθενούς και μας ενημερώνει πότε προμηθεύτηκε τελευταία φορά το υλικό της κατηγορίας αυτής!!

Αν η γνωμάτευση είναι εκτελεσμένη το σύστημα ΔΕΝ κόβει αυτόματα την εκτέλεση, απλά μας ενημερώνει ότι έχει ξαναπάρει το υλικό αυτό!!!

Επίσης προφανώς παρατηρήσατε όλοι ότι πλέον υπάρχει μόνο μία ημερομηνία, αυτή της γνωμάτευσης, η οποία βγαίνει αυτόματα και δεν υπάρχει ημερομηνία εκτέλεσης, η οποία επίσης θα βγαίνει αυτόματα κατά την εκτέλεσης της γνωμάτευσης και πλέον θα συμπίπτει με την ημερομηνία καταχώρησης!!!

(update: αν και η ημερομηνία εκτέλεσης ήταν γκριζαρισμένη, τελικά φαίνεται ότι επιτρέπει να αλλαχθεί)


Προσοχή λοιπόν και καλή συνέχεια σε όλους μας

FARMAKOPOIOI