Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Στη Βιοϊατρική ο τ. Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ

Τη συνεργασία με τον τέως πρόεδρο του ΕΟΠΠΥ, Σωτήρη Μπερσιμη ανακοίνωσε ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας «ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ».

Στον ιδιωτικό τομέα αποφάσισε να κάνει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, ο τέως πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ και Επίκουρος Καθηγητης, Σ. Μπερσιμης, «δίνοντας τα χέρια» με τους επικεφαλής του Ομίλου «Βιοιατρικη».

Ειδικότερα, ο κύριος Μπερσιμης αναλαμβάνει.....


..... σύμβουλος διοίκησης με έμφαση στην αναδιοργάνωση του ομίλου, η οποία θα έχει ως κύριο άξονα την εφαρμογή νέων τεχνολογιών.

«Η ένταξη του κ. Μπερσίμη στη δυναμική ομάδα της Βιοιατρικής ενδυναμώνει το σημαντικό έργο που επιτελεί ο μεγαλύτερος στον κλάδο, αμιγώς ελληνικός όμιλος, στο σύστημα υγείας», αναφέρει ανακοίνωση του Ομίλου.

Πληροφορίες του Virus κάνουν λόγο για μία αναβαθμισμένη συνεργασία, που θα εισάγει τον Όμιλο στην επόμενη εποχή. Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά ότι στόχος είναι η υλοποίηση έργων συνέργιας μεγάλου εύρους μεταξύ των επαγγελματιών υγείας, για την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιώνς

Τα ερευνητικά ενδιαφέροντα του κ. Μπερσιμη σχετίζονται κυρίως με την ανάπτυξη και εφαρμογή στοχαστικών μοντέλων επίβλεψης και ελέγχου διεργασιών, μεταξύ άλλων στην επιτήρηση ασθενειών, στην αξιολόγηση υπηρεσιών Υγείας καθώς και στην παρακολούθηση κλινικών δοκιμών.