Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Nέα Φαρμακαποθήκη Liafarm στην Ξάνθη

 


Σε συνεχόμενο ρυθμό ανάπτυξης βρίσκεται η Liafarm τα τελευταία έτη επεκτείνοντας την δραστηριότητά της στη Βόρεια Ελλάδα, έχοντας ήδη εγκαινιάσει δύο νέες φαρμακαποθήκες στις πόλεις των Σερρών και της Δράμας. Την Τρίτη 23 Αυγούστου τέθηκε σε λειτουργία η νέα φαρμακαποθήκη στην πόλη της Ξάνθης που αποτελεί την τρίτη κατά σειρά επένδυση για το διάστημα 2021-2022.

Η νέα υπηρεσία Liafarm Express είναι πλέον διαθέσιμη με στόχο να εξυπηρετήσει τα φαρμακεία του Νομού της Ξάνθης αλλά και των γύρω περιοχών, διασφαλίζοντας ότι οι ασθενείς θα βρουν το φάρμακό τους οποιαδήποτε ώρα το χρειαστούν καλύπτοντας έτσι κάθε τους ανάγκη!
Με την υπηρεσία
express επιτυγχάνεται η άμεση εξυπηρέτηση των έκτακτων αναγκών της πόλης με πρόσθετα δρομολόγια ενδιάμεσα των κύριων δρομολογίων. Οι express παραγγελίες εντός της πόλης, παραδίδονται με μηδενικές εκπομπές αέριων ρύπων χάρη στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα Eco Car. Ακόμη δίνεται η δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών από την έδρα της αποθήκης (Pick Up).Η εν λόγω επένδυση συνοδεύεται από την στελέχωση άξιων ανθρώπων από το τοπικό ανθρώπινο δυναμικό και απώτερο σκοπό έχει να οργανώσει ένα τοπικό δίκτυο παραδόσεων σε επείγοντα φάρμακα με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών των φαρμακείων της περιοχής όλη την ημέρα και κάθε ημέρα.


Τα εγκαίνια της Φαρμακαποθήκης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 μ.μ., στο 2ο χλμ Ξάνθης - Καβάλας Αγρόκτημα Χρύσας .