Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ Φ.Σ.Α. ΣΤΙΣ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 (Κυριακή)


Οι αρχαιρεσίες στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής θα πραγματοποιηθούν
στις  27 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Κυριακή   
στη Συνεδριακή Αίθουσα της Εθνικής Ασφαλιστικής
(ΛΕΩΦ.ΣΥΓΓΡΟΥ 103 – 105).

Οι φαρμακοποιοί μέλη του ΦΣΑ των οποίων το όνομα έχει συμπεριληφθεί στον ανηρτημένο* από την  28η-9-2016 κατάλογο ψηφισάντων μελών, μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα από τις 07.00 το πρωί της 27ης Νοεμβρίου έως τις 19:00 της ιδίας ημέρας. 

Στον Σύλλογο μας, που ισχύει το σύστημα των συνδυασμών, το μέλος ψηφίζει ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ, ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΟΥ.




          Ψηφοδέλτια συνδυασμού χωρίς σταυρό προτίμησης, είναι έγκυρα και υπολογίζονται υπέρ του συνδυασμού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ , ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΚΥΡΟ. Όταν λέμε ΕΝΑ σταυρό προτίμησης, εννοούμε ένα σταυρό προτίμησης σε κάθε ενότητα (οι ενότητες στα ψηφοδέλτια είναι οι εξής : Δ.Σ., Τακτικοί Π.Σ. , Αναπληρωματικοί Π.Σ. και στα ψηφοδέλτια για τους εκλέκτορες του Π.Φ.Σ. , ένα σταυρό για τους τακτικούς αντιπροσώπους και ένα σταυρό για τους αναπληρωματικούς εκλέκτορες του Π.Φ.Σ.)

*: για τα πολλαπλά φαρμακεία και τα κληρονομικά φαρμακεία θα αναρτηθεί στον κατάλογο εχόντων δικαίωμα ψήφου, ο Υπεύθυνος φαρμακοποιός στο κληρονομικό ή πολλαπλό φαρμακείο κατά την ημέρα της ανάρτησης του καταλόγου, ο οποίος βάσει των σχετικών διατάξεων είναι και μέλος του Συλλόγου, με την προϋπόθεση όμως να έχει προηγηθεί (μέχρι την ημέρα ανάρτησης του καταλόγου, δηλ. 28-9-2016) η εγγραφή του στον Σύλλογο.
Ως εκ τούτου, παρακαλούνται οι Υπεύθυνοι των κληρονομικών φαρμακείων που θέλουν να λάβουν μέρος στις αρχαιρεσίες του ΦΣΑ που θα πραγματοποιηθούν στις 27-11-2016, να προσέλθουν το αργότερο έως την 28η-9-2016 (το πρωί) στα γραφεία του Συλλόγου ώστε να εγγραφούν. Το ίδιο ισχύει και για τους Υπευθύνους φαρμακοποιούς των πολλαπλών φαρμακείων ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ εγγραφεί.
Μαζί τους θα πρέπει να έχουν και τον διορισμό τους ως Υπεύθυνοι, από την Περιφέρεια.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

           ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ                                         ΗΛΙΑΣ  ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ