Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Παραμένει το δίδυμο των Κρητικών στο υπ.Υγείας! Όλο το παρασκήνιο


Της Δήμητρας Ευθυμιαδου

Έγκυρες πηγές του HealthReport.gr αναφέρουν ότι ενώ αρχικά υπήρχαν οι σκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου να μεταφερθεί σε άλλο υπουργείο ο Παύλος Πολάκης, τελικώς η σκέψη αυτή δεν υλοποιήθηκε εξαιτίας και των ισορροπιών που κρατήθηκαν με την Κουμουνδούρου.

Αυτός είναι όπως λένε οι ίδιες πηγές του HealthReport.gr που δεν έγιναν τελικώς οι αλλαγές στην οδό Αριστοτέλους και δεν έγινε και «κάτοικος» της πλατείας Βάθη η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, όπως σχεδιαζόταν αρχικά.






Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός για τον οποίο μάλιστα είχε συζητηθεί κάποια στιγμή να αναλάβει το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, όπως επισημαίνουν πληροφορίες του HealthReport.gr, ισχυροποιήθηκε και εκείνος στη θέση του κυρίως εξαιτίας της εκλογής του στην κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Δεν ήταν άλλωστε εύκολη υπόθεση για το Μέγαρο Μαξίμου να μετακινήσει πρόσωπα που επέλεξε το κόμμα να αναδείξει σε υψηλές θέσεις στο σημαντικότερο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο παρότι οι δύο Κρητικοί υπουργοί είχαν λάβει τις προηγούμενες ημέρες διαβεβαιώσεις από το Μέγαρο Μαξίμου ότι θα παραμείνουν, δεν έλειψε η αγωνία καθώς την τελευταία στιγμή έγιναν διάφορες…καραμπόλες στη σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος. Γι αυτό και τα επιτελεία τους παρακολούθησαν με …κομμένη την ανάσα τις ανακοινώσεις της κ. Γεροβασίλη.

HealthReport.gr
posted from Bloggeroid