Παραλήρημα του πρώην υπουργού Θεόδωρου Πάγκαλου κατά φαρμακοποιών στην ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑΪ με τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε.
Αναφερόμενος στην ελληνική κρίση, ο κ. Πάγκαλος καταφέρθηκε κατά των φαρμακοποιών που τους χαρακτήρισε ούτε λίγο ούτε πολύ τεμπέληδες αφού δε θέλουν να δουλεύουν τα Σαββατοκύριακα και τα βράδια όπως είπε.
Είπε συγκεκριμένα:
«Οι Γερμανοί φαρμακοποιοί που δουλεύουν μέρα-νύχτα θα τους πούμε ότι θα δώσουμε τα λεφτά στους Έλληνες γιατί οι φαρμακοποιοί τους δε θέλουν να ανοίγουν το Σαββατοκύριακο; Εμείς στα Καλύβια έχουμε πέντε φαρμακεία και ανοίγει ένα κάθε δυο μήνες. Δε καταλαβαίνω γιατί δε μπορούν κάθε βράδυ να είναι με κάποιον υπάλληλο ανοιχτοί.»
Το παραλήρημα δε σταμάτησε εδώ και ο κ. Πάγκαλος μίλησε και για τα ΜΥΣΥΦΑ, τα χαρακτήρισε κοινά-απλά φάρμακα (!), και τόνισε πως θα έπρεπε να πωλούνται κανονικά στα σούπερ μάρκετ. Μάλιστα έμπλεξε και τις άδειες φαρμακείων λέγοντας πως οποιος δε θέλει να δουλέψει, θα πρέπει να την δώσει σε άλλον.
Ακούστε το ηχητικό:
- Αρχική σελίδα
- Πληρωμές ΕΟΠYΥ-Rebate-Εργαλεία Διαχείρισης
- Ταμεία/κατάθεση ΕΟΠΥΥ- Βασικοί κανόνες/Σφραγίδες/ΘΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ
- Ηλεκτρονικές υπηρεσίες/ICD-10/ΗΔΙΚΑ OFF
- Α' ΒΟΗΘΕΙΕΣ-Εμβόλια-Ναρκωτικά-Παιδικά σιρόπια-Βιταμίνες-Λοιμώξεις-Ελικοβακτηρίδιο-Παρενέργειες-ΜΣΑΦ- Εκπαιδευτικά βίντεο
- Νομοθεσία-Φορολογικά
- ΦΥΚ/Φάρμακα ΕΟΠΥΥ/Εξωσωματικές/ΧΝΑ
- G6PD-Αλληλεπιδράσεις Φαρμάκων-Τιμοκ. ΓΑΛΗΝΙΚΩΝ
- Συμμετοχές Φαρμάκων/ΕΚΑΣ/1€/Αναπηρία
- Αναλώσιμα/Συσκευές-Διαβήτης-Ειδική/Υγιεινή Διατροφή-Εκπαιδευτικά βίντεο
- Τιμές ΜΥΣΥΦΑ
- Επικοινωνία
