Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Οδηγίες ΕΟΠΥΥ για το νέο eΔΑΠΥ και επικοινωνία για προβλήματα

Σας ενημερώνουμε, ότι η νέα εφαρμογή eΔΑΠΥ Παροχών, που αφορά υποβολές δαπανών συμβεβλημένων παρόχων και Φαρμακείων, για Υγειονομικό Υλικό, Θεραπευτικά Μέσα και Σκευάσματα Ειδικής Διατροφής, σήμερα έχει τεθεί σε παραγωγική λειτουργία (www.eopyy.gov.gr > Εφαρμογές > eΔΑΠΥ Παροχών). Στην ίδια ενότητα έχουν αναρτηθεί και οι αντίστοιχες οδηγίες χρήσης της εφαρμογής.
 


 
  • Τα Φαρμακεία, θα έχουν δυνατότητα σύνδεσης στη νέα εφαρμογή, με τους κωδικούς, που ήδη διαθέτουν, από την πιστοποίηση τους, για την εφαρμογή eΔΑΠΥ Διαβητολογικού Υλικού (www.eopyy.gov.gr > Εφαρμογές > Πιστοποίηση Φαρμακείων). Σε περίπτωση απώλειας των κωδικών, τα Φαρμακεία, θα πραγματοποιούν νέα Εγγραφή στην εφαρμογή Πιστοποίηση Φαρμακείων, δηλώνοντας νέο κωδικό χρήστη, διαφορετικό από τον προηγούμενο.
Τα νέα Φαρμακεία, τα οποία δεν διέθεταν, μέχρι σήμερα, κωδικούς eΔΑΠΥ, δύνανται να πραγματοποιήσουν Εγγραφή στην εφαρμογή Πιστοποίησης Φαρμακείων (www.eopyy.gov.gr > Εφαρμογές > Πιστοποίηση Φαρμακείων).
 

  • Οι λοιποί Πάροχοι, θα έχουν δυνατότητα σύνδεσης στη νέα εφαρμογή, με τους κωδικούς, που ήδη διαθέτουν από την πιστοποίηση τους, για την εφαρμογή eΔΑΠΥ Υλικών (www.eopyy.gov.gr > Εφαρμογές > Πιστοποίηση Προμηθευτών Υλικών). Σε περίπτωση απώλειας των κωδικών, οι Πάροχοι θα πραγματοποιούν «Επανεγγραφή» στην εφαρμογή Πιστοποίηση Προμηθευτών Υλικών, δηλώνοντας νέο κωδικό χρήστη, διαφορετικό από τον προηγούμενο.
  • Οι Πάροχοι, οι οποίοι δεν διέθεταν, μέχρι σήμερα, κωδικούς eΔΑΠΥ και οι νέοι Πάροχοι, δύνανται να πραγματοποιήσουν «Εγγραφή» στην εφαρμογή Πιστοποίηση Προμηθευτών Υλικών (www.eopyy.gov.gr > Εφαρμογές > Πιστοποίηση Προμηθευτών Υλικών), ακολουθώντας της οδηγίες χρήσης της εφαρμογής, για την Παραλαβή και Ενεργοποίηση κλειδαρίθμου.

Για οποιοδήποτε τεχνικό θέμα, σχετικά με την εφαρμογή και την πιστοποίηση, θα απευθύνεστε στο mail: edapy@eopyy.gov.gr.
 

Για θέματα διαδικασιών και συμβάσεων, θα απευθύνεστε στις αρμόδιες Διευθύνσεις Φαρμάκου, Παροχών και Συμβάσεων.
 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΟΠΥΥ




Οδηγίες χρήσης νέου εΔΑΠΥ πατήστε ΕΔΩ ή δείτε το έγγραφο: