Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Το Hellas PHARM "γιορτάζει" τα 20 χρόνια του!

-->
Με τις ομιλίες διακεκριμένων επιστημόνων στον χώρο της υγείας και εκπροσώπων της φαρμακευτικής αγοράς, αλλά και τη συμμετοχή φαρμακοποιών-συνέδρων από όλη την Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί φέτος το φαρμακευτικό συνέδριο-έκθεση Hellas PHARM, που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, στις 16 και 17 Μαρτίου 2019, στο Helexpo Maroussi, γιορτάζοντας τα 20 χρόνια του συνεδριακού θεσμού!
Το πλούσιο συνεδριακό πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες για θέματα επιστημονικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος, εναρμονισμένα με τις ανάγκες επιμόρφωσης και ενημέρωσης του σύγχρονου φαρμακοποιού. Πιο συγκεκριμένα:·       Στρογγυλά τραπέζια, με θέματα όπως:
- Θέσεις πολιτικών κομμάτων για φάρμακα και φαρμακεία
- Γιατί δεν έχουμε φάρμακα; Ευθύνες, λύσεις και προτάσεις
- ΕΟΠΥΥ: Συμβάσεις, Οδηγίες και Ευθύνες
·       Ομιλίες επιστημονικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος από διακεκριμένους επιστήμονες.
Ακόμα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
·       Τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2019, που απευθύνονται σε επιχειρήσεις, φορείς και ομάδες που δραστηριοποιούνται στη φαρμακευτική αγορά και έχουν διακριθεί για τη δράση, τις ενέργειες, την παρουσίαση καινοτομιών ή βέλτιστων πρακτικών, προς όφελος της φαρμακευτικής περίθαλψης, της πρόληψης και της λειτουργίας των φαρμακείων
·       Την 6η Ημερίδα της ΕΕΟΦ «διά χειρός φαρμακοποιού», η οποία στο α’ μέρος περιλαμβάνει τις πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες καθηγητών Φαρμακευτικής και στο β’ μέρος Εργαστήριο Πρακτικής, όπου θα παρασκευαστούν γαληνικά σκευάσματα.
Τέλος, στο εκθεσιακό τμήμα του Hellas PHARM συμμετέχουν εταιρείες, με φαρμακευτικά προϊόντα, καλλυντικά, OTCs, εξοπλισμούς και υπηρεσίες φαρμακείου κ.λπ.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του συνεδρίου, επισκεφτείτε το www.hellaspharm.gr
Μεγάλος Χορηγός του συνεδρίου είναι η εταιρεία FREZYDERM.
Χορηγοί Επικοινωνίας:
Ο Κόσμος του Φαρμακείου, DailyPharmaNews, Healthmag, HealthPharma, HEALTHWeb, Iatro.gr, ONMED, Ιατρικές Εξελίξεις, Ιατρονέα, Farmakopoioi, PharmaTeam, Pharmacorner